فیزیوتراپی در منزل با بروزترین دستگاه

فیزیوتراپی در منزل یکی از اصولی ترین رشته های توانبخشی به شمار می آید و هدف اصلی آن بهبود عملکرد بدن، افزایش دامنه حرکتی، بالا بردن قدرت عضلات، انعطاف پذیری عضلات، بهبود کیفیت زندگی، پیشرفت در مهارت های راه رفتن و در نتیجه بهبود کلی وضعیت فرد است. 09128469468 آقای سروش قمری فیزیوتراپی در منزل

چه بیمارانی به فیوتراپی در منزل نیاز دارند؟

چرا فیزیوتراپی در منزل نسبت به فیزیوتراپی در کلینیک بهتر است؟

آیا هزینه فیزیوتراپی در منزل به صرفه تر از فیزیوتراپی در کلینیک است؟

چگونه در خانه فیزیوتراپی کنیم؟

اهداف فیزیوتراپی سکته مغزی در منزل چیست؟

فیزیوتراپی در منزل درمانی موثر و رضایت بخش

فیزیوتراپی یکی از اصولی ترین رشته های توانبخشی به شمار می آید و هدف اصلی آن بهبود عملکرد بدن، افزایش دامنه حرکتی، بالا بردن قدرت عضلات، انعطاف پذیری عضلات، بهبود کیفیت زندگی، پیشرفت در مهارت های راه رفتن و در نتیجه بهبود کلی وضعیت فرد است.

فیزیوتراپی در منزل

در صورت نیاز فرد فیزیوتراپی در منزل توسط متخصصان خبره نیز انجام می شود. فیزیوتراپیست های باتجربه تهران با استفاده از علم آناتومی، فیزیولوژی، شناخت بیماری ها و تأثیرات ناشی از مشکلات حرکتی، برنامه هایی درمانی برای بیماران طراحی می کنند.

این برنامه ها می توانند شامل تمرینات درمانی برای بهبود وضعیت حرکتی بیماران، درمان های دستی، استفاده از ابزارهای خاص و دستگاه های الکتروتراپی و سایر تجهیزات مورد نیاز برای کمک به بهبود بیماران باشند.

فیزیوتراپیست به چه کسی می گویند؟

در دانشگاه های معتبر جهان، فیزیوتراپی به عنوان یک رشته مجزا و دارای دکترای حرفه ای معرفی شده و اساتید آن را به گونه ای آموزش می دهند که فارغ التحصیلان قادر به ارائه خدمات درمانی با حداکثر کیفیت خواهند بود. فیزیوتراپیست ها همچنین می توانند با متخصصان رشته های مختلفی مانند ارتوپد، مغز و اعصاب و تخصص های دیگر که نیازمند همکاری و تعامل با رشته فیزیوتراپی هستند، همکاری کنند. این تعامل ها ارتقای کیفیت درمانی و بهبود وضعیت بیماران را به دنبال خواهند داشت.

فیزیوتراپیست های خبره تهران، برترین خدمات را در منزل به افراد درگیر اختلالات حرکتی ارائه می کنند و شما در صورت نیاز می توانید با متخصصان ما در ارتباط باشید و اطلاعات تکمیلی در زمینه جلسات فیزیوتراپی در منزل را کسب کنید.

چه بیمارانی به فیوتراپی در منزل نیاز دارند؟

جلسات فیزیوتراپی در خانه برای بیماران درگیر اختلالات مرتبط به مغز، افراد درگیر بیماری های ارتوپدی، به خصوص پس از جراحی های سنگین مانند جراحی های تعویض مفصل و بیماران تنفسی، بسیار حائز اهمیت است. خدمات تخصصی مرتبط به توانبخشی در منازل سبب بهبود وضعیت افراد بدون نیاز به مراجعه به کلینیک خواهد شد. در ادامه به تعدادی از بیماری های شایع مغز و اعصاب، ارتوپدی و تنفسی که نیازمند خدمات فیزیوتراپی در منزل تهران هستند، اشاره می کنیم:

  1. سکته مغزی
  2. ضایعات نخاعی
  3. بیماری های مخچه ای
  4. ام اس
  5. فلج مغزی یا سی پی

فیزیوتراپی در خانه برای این دسته از بیماری ها ضروری بوده و می تواند بهبودی را تسریع ببخشد. هرچند که شما قادر خواهید بود برای تسریع روند درمان و همچنین راحتی بیمار، حتی برای افراد درگیر بیماری های دیگر، درخواست برگزاری جلسات توانبخشی در منزل را داشته باشید، همچنین چنانچه کودک شما درگیر اختلالات عضلانی و حرکتی است؛ برگزاری جلسات فیزیوتراپی در خانه می تواند تاثیر بالاتری بر عملکرد وی داشته باشد.

چرا فیزیوتراپی در منزل نسبت به فیزیوتراپی در کلینیک بهتر است؟

انجام فیزیوتراپی در منزل دارای فواید بسیار بالایی بوده که سبب تمایز آن نسبت به جلسات فیزیوتراپی در کلینیک شده است. برخی از این فواید عبارت اند از:

  1. آسان بودن برگزاری جلسات: بیماران به راحتی می توانند درمان خود را در منزل دریافت کنند.
  2. ایجاد نشدن خستگی ناشی از رفت و آمد به کلینیک: بیماران دیگر نیازمند رفت و آمد به کلینیک های درمانی نخواهند بود و قادر هستند تا انرژی خود را برای فیزیوتراپی متمرکز کنند.
  3. آشنایی با تمرینات: بیماران با تمریناتی که باید به تنهایی انجام دهند، بیشتر آشنا خواهند شد و آمادگی بیشتری برای انجام آن در منزل خواهند داشت.
  4. افزایش احساس راحتی بیمار: فیزیوتراپیست ها جلسات را به صورت حضوری در منزل بیماران انجام می دهند که باعث احساس راحتی بیشتری برای بیمار می شود.
  5. کاهش هزینه های جانبی: فیزیوتراپی در منزل سبب خواهد شد تا هزینه های حمل و نقل کاهش یابد که در شهرهای بزرگ مانند تهران اهمیت بسیار بالایی دارد.

فیزیوتراپی در منزل توسط خانم

ما در مرکز فیزیوتراپی در منزل فیزیوتراپی، باتوجه به اهمیت مسائل فرهنگی و مذهبی، به منظور تسهیل در فرآیند درمان و ارتقای رفاه بیماران خانم، امکان اعزام فیزیوتراپیست های خانم برای ارائه بازتوانی در منازل را فراهم کرده ایم. این اقدام برای بهبود روحیه و افزایش راحتی بیماران خانم بوده و تأثیر قابل ملاحظه ای بر سرعت و کیفیت جلسات توانبخشی داشته است.

آیا هزینه فیزیوتراپی در منزل به صرفه تر از فیزیوتراپی در کلینیک است؟

عوامل متعددی وجود دارند که تاثیر بالایی بر تعیین هزینه فیزیوتراپی در منزل می گذارند؛ چند نمونه از این عوامل مدت زمان هر جلسه فیزیوتراپی، شدت آسیب و وضعیت بیماری، نوع و روش ارائه شده و میزان نیاز به تجهیزات خاص و تعداد اندام های درگیر در فرآیند درمان خواهند بود.

به طور کلی، هزینه جلسات فیزیوتراپی درمنزل در بسیاری از موارد با هزینه های بیمارستان ها و کلینیک ها به یک اندازه است؛ اما هنگامی که این هزینه ها را دقیق مورد بررسی قرار می دهید، باید هزینه های حمل و نقل برای رفت و آمد به مراکز درمانی، همچنین هزینه های مرخصی از کار برای همراهی با عزیزانتان را نیز در نظر بگیرید.

به علاوه، استفاده از فیزیوتراپی در خانه، نتایج بهتر و سریع تری نسبت به رفت و آمد به کلینیک های فیزیوتراپی به ارمغان می آورد و همین امر از لحاظ اقتصادی به صرفه تر خواهد بود.فیزیوتراپی

فیزیوتراپی در منزل با لیزر پرتوان

در رشته فیزیوتراپی، لیزر پرتوان یکی از تکنیک های مهم استفاده شده است که تحریک بافت های عضلانی و تسهیل فرآیند ترمیم آنان را ممکن می سازد. این روش، توانایی کمک به بهبود زخم ها را دارد و می تواند در کاهش درد، التهاب و احتمال تشکیل جای زخم در بدن بیماران مؤثر عمل کند. استفاده از لیزرتراپی توسط فیزیوتراپیست ها امری رایج است؛ زیرا این رویکرد می تواند به صورت مستقیم و بدون نیاز به جراحی، فرآیند بهبود را تسریع کند.

بهره بردن از لیزر پرتوان فیزیوتراپی، باعث افزایش فعالیت سلول ها و بافت های مورد نظر خواهد شد. این لیزرهای پرانرژی بهبود فرآیندهای زیستی و بازسازی بافت را تحریک می کنند و فرآیندهای شیمیایی در بافت های زخمی را تسهیل می بخشند.

فیزیوتراپی یکی از برترین مجموعه های ارائه دهنده خدمات درمانی و توانبخشی است. این مرکز درواقع خانه فیزیوتراپیست های باتجربه تهران بوده که شما می توانید برای اخذ اطلاعات تکمیلی و بهره گیری از خدمات تخصصی با متخصصان ما در ارتباط باشید. شما می توانید هر روز از ساعت ۷ صبح تا ۱۱ شب، برای اخذ مشاوره های رایگان مرتبط به جلسات درمانی با متخصصان مجموعه تماس حاصل کنید.

شایان ذکر است که جلسات فیزیوتراپی در منزل با بیمه تحت نظر مرکز فیزیوتراپی امکان پذیر بوده و شما می توانید بخشی از هزینه خدمات مورد نیاز خود را از بیمه دریافت کنید.

چه عواملی سبب تمایز فیزیوتراپی از دیگر مراکز شده است؟

چند نمونه از عواملی که سبب تمایز مرکز فیزیوتراپی از دیگر مراکز شده است، عبارت اند از:

  1. خدمات حرفه ای: تیم فیزیوتراپیست های فیزیوتراپی از تجربه بالایی برخوردار هستند؛ شما می توانید برای بیماران خانم، فیزیوتراپیست های خانم را برای برگزاری جلسات فیزیوتراپی در منزل برگزینید و خیالتان از بابت موارد مذهبی و عقیدتی راحت باشد.
  2. هزینه به صرفه: هزینه فیزیوتراپی در خانه برای تمام مناطق تهران تقریبا ثابت خواهد بود؛ در صورتی که می خواهید از هزینه های فیزیوتراپی در منزل تهران مطلع شوید، می توانید با ما در ارتباط باشید و اطلاعات مربوطه را دریافت کنید.
  3. تضمین کیفیت خدمات: ما کیفیت کار و تخصص فیزیوتراپیست ها را تضمین می کنیم و این ضمانت را به شما می دهیم که در صورت رضایت نداشتن از جلسه اول، هیچ هزینه ای از شما دریافت نخواهد شد.

ارائه خدمات مرتبط به فیزیوتراپی در منزل

برگزاری جلسات توانبخشی در منزل سبب می شود تا بیمار احساس راحتی بالایی داشته باشد و کیفیت جلسات به حداکثر برسد. برخی از بیمارانی که دچار اختلالات حرکتی حاد هستند، نیازمند دریافت خدمات توانبخشی در منزل خواهند بود. در این شرایط لازم است تا از فیزیوتراپیست های باتجربه ای کمک بگیریم. فیزیوتراپی مرکز ارائه دهنده خدمات توانبخشی بوده که کیفیت جلسات درمانی در منزل را تضمین می کند.

اگر به دلیل آسیب دیدگی یا بیماری انجام کارهای روزمره برایتان سخت باشد، احتمالا پزشک فیزیوتراپی را به شما توصیه می کند. این نوع درمان توسط فیزیوتراپیست ارائه می شود، اما می توانید بعضی از تمرینات آن را در منزل انجام دهید. تا انتهای این مقاله از دیجی کالا مگ با ما همراه باشید تا درباره ی فیزیوتراپی در خانه اطلاعات بیشتری کسب کنید و با چند نوع تمرین خانگی آشنا شوید.

فیزیوتراپی یک نوع روش درمانی است که با کاهش درد و بهبود حرکات شما می تواند کیفیت زندگی تان را ارتقاء دهد. بیشتر افراد معمولا در موارد زیر به فیزیوتراپی در خانه یا مطب نیاز پیدا می کنند:

  1. تسکین درد
  2. بهبود حرکات
  3. پیشگیری از آسیب های ورزشی یا درمان آن ها
  4. پیشگیری از ناتوانی یا از کارافتادگی
  5. توانبخشی پس از سکته ی مغزی، تصادف، جراحت یا جراحی
  6. بهبود تعادل برای جلوگیری از زمین خوردن
  7. کنترل علائم بیماری های مزمن از جمله آرتریت (مشکلات مفصلی)
  8. بهبودی پس از زایمان
  9. کنترل روده یا مثانه
  10. سازگاری با اندام های مصنوعی
  11. آموزش نحوه استفاده از وسایل کمکی مانند واکر یا عصا

چگونه در خانه فیزیوتراپی کنیم؟

برای درمان دردهای عضلانی و مفصلی می توانید تمرینات زیر را امتحان کنید:

  1. به پشت دراز بکشید، پای چپ خود را بالا بیاورید و دست ها را در پشت ران قلاب کنید. سپس زانوی خود را به قفسه ی سینه نزدیک کنید.
  2. زانوی چپ را نزدیک قفسه ی سینه نگه دارید و به آرامی آن را صاف کنید، به طوری که در پشت ران احساس کشیدگی داشته باشید. ۳۰ تا ۴۵ ثانیه در این وضعیت بمانید، سپس این تمرین را برای سمت مخالف تکرار کنید.
  3. به پشت دراز بکشید، زانوی راست خود را خم کنید و پای چپ را به صورت صاف روی زمین قرار دهید.
  4. انگشت های پای چپ را به سمت سقف بگیرید و به آرامی پای خود را تا حدود ۴۵ درجه از زمین بلند کنید (زانوی چپ را صاف نگه دارید). سپس به آرامی پایتان را به سمت زمین بیاورید. این کار را ۱۰ تا ۲۰ بار برای هر ۲ سمت انجام دهید.
  5. روبه روی یک نیمکت، پله ی بلند یا صندلی محکم بایستید و کف پای چپ خود را روی آن قرار دهید، به طوری که زاویه ی زانو بیشتر از ۹۰ درجه باشد.
  6. به آرامی وزن خود را به سمت جلو، به سمت پای روی نیمکت، حرکت دهید تا زمانی که در قسمت جلویی لگن (در پای راست) احساس کشیدگی کنید. ۳۰ تا ۴۵ ثانیه در این وضعیت بمانید، سپس به سراغ سمت دیگر بدن بروید.
  7. یک مرد روی زمین دراز کشیده و مچ یکی از پاها را روی زانوی پای دیگر گذاشته است
  8. به پشت دراز بکشید، زانوها را خم کنید، کف پاها را روی زمین بگذارید و مچ پای راست را روی زانوی چپ قرار دهید.
  9. دست ها خود را دور ران چپ قلاب کنید و آن را به سمت قفسه ی سینه بکشید. در این حالت باید کشش را در اطراف باسن، لگن و پشت ران احساس کنید. ۳۰ تا ۴۵ ثانیه در این وضعیت بمانید، سپس همین تمرین را برای سمت مخالف انجام دهید.
  10. به پشت دراز بکشید، زانوها را خم کنید و پاها را نزدیک باسن قرار دهید.
  11. عضلات گلوتئال (عضلات سرینی در باسن) را منقبض کرده و به آرامی لگن خود را از روی زمین را بلند کنید. سه تا چهار ثانیه در این وضعیت بمانید و سپس به آرامی باسن خود را پایین بیاورید. این تمرین را ۱۰ تا ۲۰ بار انجام دهید.
  12. به پهلوی چپ دراز بکشید، بازوی خود را خم کنید و زیر سر بگذارید. زانوها را خم کنید، به طوری که زانوها و مچ پاها روی هم قرار داشته باشند.
  13. به آرامی زانوی راست را از روی زانوی چپ بلند کنید، به طوری که مچ پاها هنوز روی هم باشد. سپس به آرامی زانو را پایین بیاورید. این حرکت را ۱۰ تا ۲۰ بار برای هر ۲ سمت بدن انجام دهید.
  14. صاف بایستید یا روی یک صندلی بنشینید. دست های خود را پشت سر قرار دهید.
  15. در حالی که گردن خود را در حالت خنثی نگه داشته اید، شانه ها را به سمت پایین و عقب فشار دهید. یک تا ۲ ثانیه در این وضعیت بمانید و سپس به حالت اولیه برگردید. این تمرین را ۱۰ بار تکرار کنید.
  16. صاف بایستید. دست هایتان را روی قسمت پایین کمر قرار دهید.

به آرامی تا جایی که می توانید به سمت عقب خم شوید و روی قوس کمر خود تمرکز کنید. این وضعیت را برای یک تا ۲ ثانیه نگه دارید و به حالت اولیه برگردید. این تمرین را ۱۰ بار انجام دهید.

استفاده از تجهیزات خانگی برای فیزیوتراپی

امروزه به لطف پیشرفت تکنولوژی دستگاه های مختلفی ساخته شده اند که می توانید به راحتی از آن ها در خانه برای فیزیوتراپی استفاده کنید. وقتی در مورد بهترین دستگاه ی فیزیوتراپی خانگی صحبت می شود، می توان به دستگاهی مثل تنس عضلانی لایف سنس مدل N-2100 اشاره کرد. این دستگاه از طریق امواج الکترومغناطیسی با طول موج ۵ تا ۱۵ میکرومتر برای موارد زیر مورد استفاده قرار می گیرد:

  1. تسکین فلج اعصاب محیطی
  2. بهبود دردهای عضلانی
  3. تسکین علائم اسپوندیلیت گردنی یا دیسک گردن
  4. کنترل علائم پری آرتریت عضلات شانه، پشت، کمر، دست و سایر اعضای بدن
  5. بهبود جریان خون و رفع خستگی

از ویژگی های منحصر به فرد تنس عضلانی لایف سنس مدل N-2100 می توان به قابلیت تنظیم سرعت ماساژ، سیستم نمایش تایم باقیمانده، قطع برق به طور خودکار طی ۱۵ دقیقه و خاصیت میکروب کشی الکترودها اشاره کرد.

بسیاری از مردم نمی دانند که می توانند بسیاری از مشکلات خود را به کمک فیزیوتراپی در منزل درمان کنند. در این روش، فیزیوتراپیست تمرینات مناسب را به شما آموزش می دهد تا آن ها را در خانه انجام دهید. در بعضی موارد هم می توانید از فیزیوتراپیست بخواهید که در منزل شما حضور پیدا کند. فیزیوتراپی در خانه مزایای زیادی دارد که در ادامه به بعضی از آن ها اشاره می کنیم.

  1. آسایش و راحتی بیشتر وقتی در خانه تمرینات فیزیوتراپی را انجام می دهید، عوامل استرس زای ناشی از رفت و آمد، زمان انتظار در کلینیک و سایر مشکلات مشابه را به طور کامل از بین می برید، درنتیجه این امکان برایتان فراهم می شود که فقط روی درمان خود تمرکز کنید.
  2. از بین رفتن موانع اگرچه اکثر مردم از فیزیوتراپی سود می برند، اما ممکن است به دلایل مختلف (از مسائل مربوط به حمل و نقل گرفته تا مشکلات حرکتی) آن را به تعویق بیندازند. فیزیوتراپی در خانه با از بین بردن موانعی که ممکن است بر سر راه ی درمان وجود داشته باشند، سرعت بهبودی را افزایش می دهد.
  3. ایمنی بیشتر برای افراد در معرض خطر افراد زیادی هستند که بیماران پرخطر محسوب می شوند و حضور در مطب یا کلینیک باعث می شود در یک محیط ناامن قرار بگیرند. بعضی از این افراد به بیماری یا معلولیتی مبتلا هستند که تحرک زیاد برایشان خطرناک است یا به دلیل حضور در مکان های عمومی ممکن است به عفونت دچار شوند. آشنایی با تمرینات فیزیوتراپی در خانه یا مراجعه ی فیزیوتراپیست به منزل به این افراد اجازه می دهد که در یک محیط امن تر تحت درمان قرار بگیرند.
  4. صرفه جویی در زمان فیزیوتراپی در خانه این امکان را برای شما فراهم می کند که زمان انجام تمرینات را با توجه به برنامه ی روزانه ی خود تنظیم کنید. از سوی دیگر، نیاز به رفت و آمد در خیابان های شلوغ و منتظر ماندن در مطب یا کلینیک را کاهش می دهد.
  5. صرفه جویی در هزینه ها فیزیوتراپی در منزل به کمک تمرینات کششی یا دستگاه های خانگی به دلیل حذف رفت و آمدهای غیرضروری باعث کاهش هزینه های شما می شود. علاوه بر این، در مقایسه با فیزیوتراپی ارائه شده در مطب یا کلینیک مقرون به صرفه تر است.

چند نکته ی مهم برای انجام تمرینات فیزیوتراپی در خانه

برای اینکه بهترین نتیجه را از فیزیوتراپی در منزل بگیرید، به توصیه های زیر عمل کنید:

۱. با فیزیوتراپیست خود در تماس باشید

حتی زمانی که تمرینات را در منزل انجام می دهید یا از دستگاه های خانگی استفاده می کنید، مراجعه به فیزیوتراپیست یکی از اجزای مهم برنامه ی توانبخشی شما است. شما باید به طور منظم با فیزیوتراپیست خود تماس بگیرید تا در مورد پیشرفت ها، ناکامی ها، مشکلات احتمالی، تغییر وضعیت بیماری یا درد، شعله ور شدن علائم و موارد دیگر با او صحبت کنید.

علاوه بر این، مراجعه به فیزیوتراپیست به شما کمک می کند که پاسخ های دقیق و قابل اعتمادی برای سوالات خود پیدا کنید و در دام درمان های بی فایده یا توصیه های غیرعلمی قرار نگیرید.

۲. یک همراه برای انجام تمرینات بیابید

یک زن جوان دست زن سالمند را گرفته است و به او برای فیزیوتراپی در منزل برای پارکینسون کمک می کند

انجام تمرینات فیزیوتراپی به تنهایی می تواند سخت باشد. اگر کسی را داشته باشید که تمرینات را همراه ی شما انجام دهد، احتمالا سریع تر با درمان خود سازگار می شوید. از این رو، بهتر است از یکی از اعضای خانواده یا دوستان خود بخواهید که شما را به صورت حضوری یا آنلاین همراهی کنید. در این صورت می توانید به یکدیگر انگیزه بدهید و در کنار هم به اهداف تعیین شده برسید.

۳. محیط خانه را برای انجام تمرینات آماده کنید

مناسب نبودن محیط خانه یکی از دلایلی است که باعث می شود بعضی از افراد تمرینات فیزیوتراپی را طبق برنامه انجام ندهند. بنابراین توصیه می شود:

  1. تجهیزات مورد نیاز خود را از کلینیک فیزیوتراپی، داروخانه یا فروشگاه تهیه کنید.
  2. عوامل خطرآفرین مثل سیم ها، میزها، وسایل تزئینی که به راحتی شکسته می شوند و را از اطراف خود دور کنید.
  3. بخشی از خانه را به محل انجام تمرینات اختصاص دهید.
  4. با فیزیوتراپیست درباره ی شرایط محل زندگی خود صحبت کنید تا تمرینات شما را متناسب با آن طراحی کند.

ایجاد یک محیط بدون خطر از بروز صدمات جدید جلوگیری می کند. این امر به ویژه برای سالمندانی که در معرض خطر زمین خوردن هستند، بیمارانی که یک عضو بدن آن ها شکسته است و کسانی که در حفظ تعادل مشکل دارند مهم است.

۴. از وسایلی که در دسترس هستند استفاده کنید

شما نمی توانید همیشه همه ی وسایل مورد نیاز برای فیزیوتراپی را در خانه پیدا کنید. اگر به تجهیزات یا لوازم جانبی خاصی نیاز دارید که در خانه وجود ندارند، در صورت امکان از سایر وسایل در دسترس استفاده کنید.

برای مثال، می توانید از توپ تنیس برای ماساژ قسمت های بزرگتر بدن و از توپ گلف برای رها کردن نقاط ماشه ای یا ماساژ نواحی کوچکتر استفاده کنید. البته قبل از انجام این کار با فیزیوتراپیست خود صحبت کنید تا مطمئن شوید که کار درست را انجام می دهید.

۵. به تدریج تمرینات پیشرفته تری انجام دهید

تمرینات فیزیوتراپی پا در خانه و تمرینات مربوط به سایر نواحی بدن به ۲ دسته ی کلی توانبخشی و نگهدارنده تقسیم می شوند. جلسات توانبخشی باید به طور دوره ای پیشرفت کنند و پس از مدتی متوقف شوند. اما جلسات نگهدارنده ثابت می مانند و معمولا برای همیشه ادامه می یابند.

اگر در دسته ی توانبخشی قرار دارید، به یاد داشته باشید که باید شدت، دفعات و مدت زمان تمرینات را طبق دستور فیزیوتراپیست افزایش دهید. همچنین ممکن است به ارتقاء تجهیزات خود نیاز داشته باشید.

۶. خودتان تغییری ایجاد نکنید

جلسات فیزیوتراپی بر اساس شرایط، محیط خانه، اهداف، سطح فعالیت و وضعیت سلامتی شما تنظیم می شود. به همین دلیل، شما نمی توانید به تنهایی در آن ها تغییرات اساسی ایجاد کنید.

ممکن است تمرینی که برای شخص دیگری کارآمد است، برای شما مناسب نباشد و حتی به مشکلات جدی منجر شود. فیزیوتراپیست بهترین شخصی است که می تواند شما را در این زمینه راهنمایی کند.

فیزیوتراپی به عنوان یک حرفه مبتنی بر دانش، طی سال های اخیر جایگاه ویژه تری در زمینه تامین و حفظ سلامت جامعه پیدا کرده است و شهروندان باید اطلاعات کاملتری در خصوص این حرفه پیشرو کسب کنند.

موسسه فیزیوتراپی در منزل دکتر احمدی گل، امروزه علم فیزیوتراپی یک حرفه پیشرو و مبتنی بر شواهد در حیطه سلامت افراد جامعه است که انواع زیادی ازجراحت ها و بیماری ها را درمان کرده و سلامتی عمومی بیماران را در حد چشم گیری ارتقا میدهد.

متخصصین فیزیوتراپی در منزل از ارائه دهندگان اصلی اینگونه خدمات سلامت به متقاضیان هستند به این معنی که آن ها می توانند مشکل بیمار را به دقت بررسی و درمان کنند، دکتر فیزیوتراپیست در بررسی و بازیابی استقامت و قدرت و هم چنین حرکت و توانایی های فیزیکی بیماران که تحت تاثیر یک بیماری مثل جراحت یا معلولیت قرار گرفته اند با افراد همکاری خواهند کرد.

فیزیوتراپیست ها برای کمک به بیماران در کنترل و پیش گیری از بسیاری از مشکلات فیزیکی که در اثر ورزش کردن های سنگین ، برخی بیماری ها ، شرایط شغلی خاص و یا حتی بالا رفتن سن و عدم تحرک که در طولانی مدت ایجاد میشوند، با پزشک معالج شما همکاریهای لازم را خواهد داشت.

فیزیوتراپی در منزل چه کاربردی دارد؟

فیزیوتراپی در منزل تهران امروزه یکی از شیوه های نوین ارائه خدمات فیزیوتراپی از سوی مراکز فیزیوتراپی برای راحتی بیماران و همراه نشان به افراد ارائه میشود بسیار هم مورد توجه قرار گرفته است.

باید در نظر داشت که درمان برخی از دردها و مشکلاتی که به کمک خدمات ارائه شده توسط پزشک فیزیوتراپی رفع می شوند نظیر انواع کمر درد ها ، فتق دیسک ، زانو درد، دردهای مزمن، ضعفهای عملکردی و توان بخشی بیماران سکته مغری که نیاز به درمان طولانی مدتی دارند و هم چنین ممکنست این روند درمان برای بیماران و خانواده هایشان که بخاطر یک مشکل ساده و یا درمان های طولانی مدت نیاز دارند که هفته ای چند بار به مطب متخصص یا کیلینکهای تخصصی مراجعه کنند سخت و طاقت فرسا باشد که حتی در برخی مواقع بیمار را از ادامه درمان منصرف می کند.

البته باید اشاره کرد که بسیاری از بیماران هم نیازمند خدمات فیزیوتراپی در منزل هستند چون ان ها توانایی حرکتی بسیار پایینی داشته و رفت و آمد به کلینیک های مجهز فیزیوتراپی برایشان بسیار مشکل است . به همین خاطر متخصصین برای اینگونه بیماران استفاده از خدمات فیزیوتراپی و ارتوپدی در منزل را به شدت توصیه می کنند.

اهداف فیزیوتراپی سکته مغزی در منزل چیست؟

بخش اعظم بهبودی بیماران دچار سکته مغزی در ۶ ماه اول بعد از سکته مغزی اتفاق میافتد. هدف فیزیوتراپی پس از سکته مغزی در تهران مستقل کردن فرد بیمار و بازگشت به زندگی عادی است در این جور مواقع مهم است که فیزیوتراپی در مراحل اولیه و حاد بیماری شروع شود چون با این کار بهبودی بیمار خیلی سریعتر شروع میشود البته باید اشاره کرد که سطح بهبودی بیمار به عوامل مختلفی دیگری هم بستگی دارد، بنابر این تعیین اینکه بعد از چه مدتی و به چه میزان بهبودی برای بیمار حاصل می شود تا حدودی سخت است.فیزیوتراپی سکته مغزی در منزل

زمان بهبودی بیمار بعد از فیزیوتراپی سکته مغزی در منزل

  1. در بعضی افراد طی چند هفته تا چند ماه بهبودی کامل یا نسبتا کامل اتفاق میافتد.
  2. در نیمی از بیماران طی چند ماه تا چند سال بهبودی کامل یا نسبتا کامل اتفاق می افتد.
  3. در کمتر از یک سوم بیماران بهبودی کامل حاصل نمیشود.
  4. فیزیوتراپیست به بازگشت وضعیت فیزیکی ،سطح عملکردی و حرکتی فرد در قبل از سکته کمک می کند

فیزیوتراپی در منزل برای چه بیمارانی کاربرد دارد

اگربیمار مشکلی دارد که باعث از دست دادن عملکرد حرکتی شده و اگر حتی برای بیرون رفتن از منزل و انجام کارهای روزانه خود دچار مشکل باشد، بهتر است از خدمات فیزیوتراپی در منزل استفاده کند. برخی از بیماری هایی که ممکن ست استفاده از فیزیوتراپی در منرل را ایجاد کند، عبارتند از: شرایط پس از عمل های جراحی مانند تعویض مفصل ران یا زانو، سکته مغزی، بیماری ام اس، بیماری پارکینسون، پس از یک مشکل قلبی مانند حمله قلبی، پس از یک ضربه یا آسیب دیدگی از قبیل شکستگی، بیماری سرطان، قطع عضو، ضعف ناشی از بستری و بی حرکتی طولانی مدت و

فیزیوتراپی در منزل چگونه به بیمارانی که دچار سکته مغزی شده اند کمک می کند

سلولهای جدید مغزی پس از سکته مغزی رشد نمی کنند تا جایگزین سلولهای آسیب دیده شوند اما مغز این توانایی را دارد که سلولهای آسیب دیده خود را دوباره سا ماندهی کند تا آنچه را که از دست داده اند دوباره جبران نمایند. به این عمل نوروپلاستیسیتی گفته می شود.

این فرایند ممکن است در اقدامات فیزیوتراپی بیمار پس از سکته مغزی انجام شود و در این مواقع متخصص فیزیوتراپی راهنماییها ی لازم را برای آموزش به بیمار برای حرکت و بازیابی عملکرد اندامها انجام میدهند. در ایت مواقع متخصص فیزیوتراپی غالباً با همکاری متخصص دیگر کمک میکنند تا برخی مشکلات ناشی از سکته مغزی ، کاهش یابد . در برخی مواقع ممکن است متخصص طب شغلی ، متخصصین گفتار درمانی ، پزشکان و پرستاران و مددکاران اجتماعی نیز به کمک این بیماران می آیند.

از جمله فوائد مهم خدمات فیزیوتراپی در منزل تهران

  1. سهولت دسترسی بیمار به درمانگر خود در این حالت بیماران نیاز به مراجعه به مراکز توان بخشی و فیزیوتراپی را نخواهند داشت و خدمات و تجهیزات فیزیوتراپی به محل سکونت بیمار آورده شده و باعث دسترسی راحتتر بیمار به متخصص فیزیوتراپی خود می شود.
  2. با این استفاده از خدمات فیزیوتراپی در منرل تهران بیمار از خطرات و اتفاقات غیر منتظره و نا خوشایندی که احتمال دارد به جهت محدودیتهای حرکتی خود اتفاق بی افتد در امان خواهد بود.

فواید انجام کاردرمانی در منزل و فیزیوتراپی در منزل با مرکز خدمات پزشکی

در این افراد به دلیل این که به مدتی طولانی بی حرکت می مانند احتمال ایجاد زخم بستر وجود دارد که در رفت و آمد در سطح شهر برای مراجعه به کلینیک های فیزیوتراپی و کاردرمانی احتمال انتقال عفونت به زخم وجود دارد، بنابراین مرکز توانبخشی در منزل در کنار این بیماران ایستاده است تا بیمار به بهترین شکل ممکن مداوا کند.

به دلیل ضایعه مغزی که در فرد مبتلا به سکته مغزی رخ داده است باید درمان تخصصی برای آنها در نظر گرفته شود. مرکز خدمات پزشکی و توانبخشی یکی از بهترین و با کیفیت ترین درمان ها را به دست فیزیوتراپیست های مجرب در منزل انجام می دهد و رفاه و آسایش بیماران را به بهترین شکل ممکن با انجام فیزیوتراپی در منزل و کاردرمانی در منزل فراهم می کند.

درمانگر به بیمار کمک می کند تا ضعف عضلانی او درمان شود، فیزیوتراپیست از جریان های الکتروتراپی برای تقویت عضلات استفاده می کند. کاردرمانگر که به انجام کاردرمانی در منزل و فیزیوتراپی در منزل مشغول می شود، آموزش های لازم را نیز می دهد یعنی نحوه صحیح نشستن و برخاستن و مانند این ها را به فرد متذکر می شود.

کلام پایانی

فیزیوتراپی در خانه زانو، کمر، دست و سایر نواحی بدن را تحت تاثیر قرار می دهد و به رفع مشکلات آن ها کمک می کند. چه از یک درد مزمن رنج ببرید و چه در حال سپری کردن دوره ی نقاهت پس از جراحی یا هر گونه آسیب‎ دیدگی باشید، فیزیوتراپی در خانه می تواند به رفع مشکلات شما کمک کند. برای اینکه بدانید انجام کدام تمرینات و استفاده از چه تجهیزاتی برای شما بی خطر است، با پزشک یا فیزیوتراپیست مشورت کنید.

خانهارتباط با ما